به گزارش از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان وی با بیان اینکه گردشگری پا را از حریم منابع ملموس فراتر گذاشته است، افزود: با تخصصی شدن بسترهایی مانند گردشگری سلامت، روستایی، دریایی، اکوتوریسم و ... به ظرفیت آن افزوده شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه گردشگری از شیوه سنتی خارج شده است، گفت: امروزه به صورت سازمان یافته به عرضه خدمات در صنعت گردشگری پرداخته میشود.
وی مشکل گیلان در جذب گردشگر را معرفی نشدن دقیق ظرفیتهای بالقوه و بالفعل این استان دانست و تصریح کرد: گیلان در بازارهای مستعد گردشگری دنیا نتوانسته است سهم قابل قبولی را به خود اختصاص دهد و باید تلاش کرد این موقعیت یابد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان خاطرنشان کرد: باید تلاش شود توانمندیهای منحصر بهفرد گیلان دایره نفوذ خود را در کشورهای هدف گردشگری گسترده کند.
وی اظهار امیدواری کرد که با مشارکت همه جانبه بخش دولتی و خصوصی شرایط به گونهای ترسیم شود تا با استفاده از ابزارهای نوین تبلیغاتی معرفی دقیق و همه جانبه گیلان در اقصی نقاط جهان میسر شود.
مدیر موسسه آموزشی پژوهشی گردشگران پایدار نیز در همایش مذکور توجه عمیق به مباحث علمی در توسعه فعالیت و برنامهریزیهای گردشگری را از جمله مهمترین اهداف این همایش عنوان کرد.
جواد هادیزاده، افزایش دانش و علوم مربوط به فعالیتهای گردشگری و برگزاری هرچه بیشتر سمینارهای موضوعی و تخصصی گردشگری را مورد تأکید قرار داد.
انتهای پیام/